BFT GRONINGEN

Vanaf 1 januari 2023 is BFT Groningen, binnen ‘La Vie Centrum’, in een prachtig pand aan het Lopendediep geopend. BFT Groningen is een praktijk voor bekkenfysiotherapie, waar Irene Ganzeboom werkzaam is. In deze praktijk worden alle soorten bekkenklachten behandeld volgens de laatste inzichten. Irene werkt nauw samen met huisartsen, specialisten en fysiotherapeuten en kijkt samen met de patiënt wat de beste weg is naar herstel.  

Over Irene | Bekkenfysiotherapeut, wonend in Groningen, moeder van Mieke (2019) en Pepijn (2021). Toen ik in 2012 in Groningen afstudeerde als algemeen fysiotherapeut, wist ik al wat het vervolg zou worden. Ik volgde de masteropleiding en behaalde in 2017 mijn diploma bekkenfysiotherapie. Na een aantal jaren werken in een grote fysiotherapiepraktijk, koos ik ervoor deze te verlaten. Ik vond een prachtige baan in het UMCG, waar ik met veel plezier tot november 2022 werkte. Hiernaast werk ik sinds 2013 bij ZINN, een grote verpleeghuisorganisatie. 

In het voorjaar van 2022 vroegen de verloskundigen van ‘La Vie’ of ik mee wilde in hun nieuwe pand. Natuurlijk! In de toekomst hoop ik de toegang tot bekkenfysiotherapie laagdrempelig te maken voor vrouwen voor- en na de bevalling, maar ook met andere (bekken)klachten, ben je van harte welkom.Op 1 januari 2023 opende BFT Groningen in het prachtige pand aan het Lopendediep 1.